O meni

Kada sam bila mala pored kuće od djeda i nene je bila jedna velika šuma. U toj šumi se nalazila mala pećina. Mislila sam da niko ne zna da ona postoji, i svaki dan bih odlazila tamo kako bih sjedila u njoj i iz nje gledala visoko drveće, razmišljala o smislu života i svega što me okružuje. Količina sreće koju sam osjećala provodeći vrijeme u toj pećini je neopisiva. Preplavljao bi me osjećaj ispunjenosti i ushićenosti jer sam radila ono što sam voljela. A mislila sam da me niko ne vidi i da niko ne zna da ta pećina postoji.

IMG_0422

Samra Muminović je life coach i mindfulness master trenerica. Kreatorica je programa “Put uspjeha” kojeg predstavlja na svojim predavanjima i radionicama. Često radi sa studentima i mladim ljudima na otkrivanju njihovog potencijala i snage da žive svoje snove.

Zaljubljenik je u život u svakom njegovom smislu. Njena misija je da pomaže ljudima da uče o svojim sposobnostima, o razvoju samopouzdanja, i ono najbitnije, o vlastitom putu uspjeha. Uopšte nije bitno koji uspjeh je u pitanju, sve dok ljude svakodnevno ispunjava osjećaj vlastite životne svrhe, i dok u dubini sebe znaju da rade ispravnu stvar. Njena svakodnevna inspiracija se nalazi u rečenici Shaune Shapiro “What you practice grows stronger”

 

IMG_1475