Dan sa Samrom!

Otključajte samopouzdanje, intuiciju i povjerenje u vlastite sposobnosti!

Niste sigurni što želite? Osjećate se pregoreno? Ne ispunjavate ciljeve? Želite da ostvarite bolje rezultate na poslu? Zvuči poznato?

Ovaj program savršen je za vas! Ukoliko se osjećate zbunjeno, želite promijeniti nešto u vašem profesionalnom ili privatnom životu, provedite jedan dan u intenzivnom radu na sebi i vlastitim ciljevima.

Kroz jedan zajednički dan, fokusirat ćemo Vaše ciljeve i prioritete, vježbati mir i samosvjesnost, koncentrirati se na sadašnji trenutak i ponovo probuditi ono najbolje u vama!

Kako dan izgleda? Vidimo se oko 9 i radimo do 18 sati. Zabavu i rad dijelimo po dijelovima dana:

  • Jutro: U jednom od najboljih kafea u Sarajevu pijemo jutarnju kafu, postavljamo ciljeve za dan i analiziramo dosadašnje korake.
  • Prijepodne: Meditiramo i radimo jogu (ukoliko nam vrijeme dozvoli) na nekoj od zanimljivih lokacija i razgovaramo o rezultatima jutarnje sesije.
  • Podne: Ručak 🙂 Naravno. Imat ćemo kraći odmor uz mnoštvo pozitivne energije, smijeha, i primjera kako svaki vaš dan može izgledati.
  • Poslijepodne: Radimo intenzivno na alatima i koracima za ispunjenje ciljeva. Potpuna fokusiranost, bez ometanja.
  • Predvečer: Nakon uspješnog rada, postoji li šta bolje od ugodne šetnje ili odmora uz lagani razgovor i savjete kako dalje. Čestitke na uspješnom danu su na mjestu!

Sve informacije i dogovori oko termina i sadržaja koji kreiramo individualno možete dobiti na .

Prijavite se na besplatni info sastanak:

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close